Х-Пак относно остраняването му на Двойно или нищо

100

ПКК-това е много известен инди кечистът. Той е бил известен като Невил в WWE и напуска компанията, след като прекара известно време там. Той се присъединява към портите на Дракона в края на 2018 година. След това той е подписал всички елитни борят през 2019 година.

Тъй като тя работи на две промоции, там може да има конфликт на интереси за ПКК. Това също може да предизвика проблеми между АУАКС и портите на Дракона. Х-Pak говори за PAC извади от двойно или нищо събитие на неговото подкаст.

Това е потенциален проблем с хората, не е изключение. Това не трябва да бъде проблем. Но добре, аз мога да разбера, Портите на дракона ще, Ние не искаме да губим на всички видове стрийминг услуга или ТЕЛЕВИЗИОННИ предавания или pay-per-view channels ако сте на нашия шампион. Особено в миналото, японските акции, са били такива-каза Вальцман. АУАКС не е нужно книга около някои други промоция… аз не мисля, че това ще бъде проблем с други хора.

В този момент, ПАК губи в портите на Дракона. Така, той не се губи, има шанс, че феновете вече могат да вярваме, че той ще спечели всеки борец с които той се сблъсква в двойна или нищо. Х – Пак смята, че АУАКС вече завърши планираното.

Когато правите резервация pay-per-view channels или ТЕЛЕВИЗИЯ Мач, е в основата на pay-per-view channels Мач, дори в дългосрочен план, не резервирай мач, като не е готово, се оказа, Вальцман.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.